Helixcad

8 voordelen van HelixCAD

Een tevreden klant die u uitzwaait vanuit zijn nieuwe of
gerenoveerde tuin. Daar doet u het allemaal voor.  
8 goede redenen om aan de slag te gaan met HelixCAD.

Basic en Full

HelixCAD is verkrijgbaar in twee versies: HelixCAD Basic voor ontwerpen en tekenen in 2D visialisatie en HelixCAD Full voor ontwerpen en tekenen in 2D en 3D visualisatie.

 • Tekentafel de deur uit
  Naam: Ed van der Haar
  Bedrijf: Van der Haar Hoveniers
  Bundel:


  Ed van der Haar van Van der Haar Hoveniers uit Pijnacker vertelt waarom hij destijds heeft besloten om de tekentafel de deur uit te doen.

 • 'Je maakt echt indruk op de klant'
  Naam: Margo Bouwens
  Bedrijf: Hoveniersbedrijf ’t Höfke
  Bundel: HelixCAD Full


  Margo Bouwens van Hoveniersbedrijf ’t Höfke in het Brabantse Overloon vertelt over haar ervaring met HelixCAD en de leverancier INFOGROEN Software.

 

 • Terugblik op 2017

  Lees verder voor wat er het afgelopen jaar is veranderd in HelixCAD.

  HelixCAD 3.0

  Make-over gebruikersinterface

  De de gebruikersinterface van HelixCAD heeft een grote make-over gehad. Deze heeft een moderne look gekregen, uitrol-menu’s en is schaalbaar, zodat er ook in hoge resoluties (‘4K’ monitoren) kan worden gewerkt.
   

  Intuïtiever

  Daarnaast is HelixCAD voor u als gebruiker intuïtiever. Al tijdens het tekenen wordt relevante (maat)informatie weergegeven, en geselecteerde objecten kunnen direct (zonder commando) worden gemuteerd, verplaatst, geroteerd, enz.  Menu's vrij verplaatsbaar

  Ook zijn de menu’s, voor onder andere lagen en penstijlen, altijd actief en vrij plaatsbaar. Deze zijn gemakkelijk ‘in te klappen’ of juist weer te openen.
   

  Bekijk de folder.

   

  Net nieuw! : Online Kadastrale Gegevens

  In HelixCAD is ook de nieuwe module ‘HelixCAD Online Kadastrale Gegevens' beschikbaar. Met deze module kunt u razendsnel de luchtfoto, de kadastergegevens en/of geografische informatie verkrijgen van het wenselijke perceel. Middels het ingeven van het adres met woonplaats krijgt u direct de gevraagde informatie in uw HelixCAD tekening.

   

  Geïnteresseerd?

  Neem dan contact op met info@infogroen.com of bel (0031) (0)172-23 54 44 voor meer informatie of een afspraak!